Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει: «Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας  καινούργιας χρονιάς η οποία εύχομαι να χαρίσει σε  όλους μας υγεία, κουράγιο, δύναμη και επιμονή ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της εποχής αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα δημιουργική πορεία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Αναρτήθηκε στις 30 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και τους απόφοιτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/12/2022), στη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, παρουσία των τοπικών αρχών και γονέων.

Αναρτήθηκε στις 29 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Με μια όμορφη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία στο Δημαρχείο Ελεούσας, το απόγευμα της Παρασκευής (23/12/2022),  ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα. Η πλατεία Δημαρχείου φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν την έλευση της πιο γλυκιάς….. γιορτής του χρόνου. Στους μικρούς επισκέπτες που ήταν και οι πρωταγωνιστές της γιορτής  οι σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ζίτσας έδωσαν χαρά ζωγραφίζοντας τα παιδικά τους προσωπάκια και παράλληλα μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Κ.Δ.Α.Π. “ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ” τους απασχόλησ...

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής ρεύματος

Για την εκτέλεση απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού το Σάββατο 17/12/2022 και την Κυριακή 18/12/2022 σε συγκεκμένες περιοχές του Δήμου Ζίτσας. 

Αναρτήθηκε στις 16 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός - Σταθερά μειωμένα και για το 2023 τα ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο Ζίτσας

Ο προϋπολογισμός και η στοχοθεσία του Δήμου Ζίτσας για το οικονομικό έτος 2023 εγκρίθηκαν ομόφωνα στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/12/2022). Επίσης, σταθερά, χωρίς καμία αύξηση, διατηρούνται για ακόμη μία χρονιά και τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη καθώς στην τακτική συνεδρίαση, που προηγήθηκε, το Σώμα έκανε δεκτή την πρόταση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Λάμπρου να μην υπάρξει καμία μεταβολή στα τέλη παρόλο το δύσκολο δημοσιονομικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει οι γενικότερες...

Αναρτήθηκε στις 13 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Μελισσοκόμοι πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο περίπτερο του Δήμου Ζίτσας

«Βήμα» εξωστρέφειας και προβολής των προϊόντων τους, έδωσε και φέτος ο Δήμος Ζίτσας, σε ντόπιους μελισσοκόμους-παραγωγούς συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο, στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο Παρασκευή έως και Κυριακή (02-04/12/2022).

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκέμβριος 2022 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο ισολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2021

Η θετική πορεία που διανύει ο Δήμος Ζίτσας παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία καθώς και η σταθερή προσήλωση της Δημοτικής Αρχής στους στόχους της για χρηστή διαχείριση προς όφελος των πολιτών, αναδείχθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/11/2022) για την έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων του 2021.

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2022 Περισσότερα »
Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζίτσας

Ο Σχεδιασμός και τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που πιθανόν να προκύψουν από έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις, παγετός, πλημμύρες, κατολισθήσεις)  στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 24 Νοέμβριος 2022 Περισσότερα »
Σε 40 Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας, 15% επιπλέον επιδότηση από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους»

Αυξημένη επιδότηση κατά 15% δικαιούνται οι δικαιούχοι του Προγράμματος «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους», από 18 έως 39 ετών που διαμένουν σε δήμους ή δημοτικές ενότητες με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο συμπεριλαμβάνονται και 40 Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 17 Νοέμβριος 2022 Περισσότερα »
Τιμήθηκε η μνήμη του Σμηναγού Ιωάννη Σακελλαρίου στο Σακελλαρικό του Δήμου Ζίτσας

Τη μνήμη του σμηναγού Ιωάννη Σακελλαρίου, ο οποίος πριν από 82 χρόνια έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς, υπερασπιζόμενος την ελευθερία της πατρίδας, τίμησε σε μια λιτή εκδήλωση το πρωί της Πέμπτης (27/10/2022),ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

12,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα