Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ζίτσας

Μέχρι την Παρασκευή 29-7-2016 υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ΕΕΤΑΑ και στη διεύθυνση paidikoi.eetaa.gr. οι αιτήσεις για την φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ  και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της δράσης  «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Στη Βουλή η αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών στη «Φανερωμένη» και η παραχώρηση των εγκαταστάσεων της πρώην Παιδόπολης

Στη Βουλή, μέσω αναφορών του Βουλευτή Κώστα Τασούλα, έφτασε η αντίδραση του Δήμου Ζίτσας για την αιφνιδιαστική μεταφορά μεγάλου αριθμού (250 άτομα) μεταναστών-προσφύγων από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά σε ένα ακατάλληλο κτίριο, που νοικιάστηκε από ιδιώτη, στη θέση «Φανερωμένη» της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς καθώς και η επιστολή που είχε στείλει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προς τους αρμόδιους Υπουργούς για την απόφαση παραχώρησης των εγκαταστάσεων της πρώην Παιδόπολης «Αγία Ελένη», από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Α...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών στη θέση «Φανερωμένη» της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς

Κοινό μέτωπο ενάντια στα «κέντρα» αποφάσεων που ενεργούν ερήμην  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας αποφάσισαν το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας και οι κάτοικοι αντιδρώντας έτσι στην αιφνιδιαστική μεταφορά μεγάλου αριθμού (250 άτομα) μεταναστών-προσφύγων από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά σε ένα ακατάλληλο κτίριο που νοικιάστηκε από ιδιώτη στη θέση «Φανερωμένη» της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς.

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Αντιδράσεις από το Δήμο Ζίτσας στην αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών στη θέση «Φανερωμένη» της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς- Συγκαλείται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Την άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας προκάλεσε η αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών το βράδυ της Παρασκευής (01/07/2016), από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά σε ιδιωτική έκταση στη θέση «Φανερωμένη» της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Ζίτσας

Η διαρκής βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω ενεργειών αειφόρου ανάπτυξης όπως αυτή της ολοκληρωμένης διαχείρισης των αποβλήτων αποτελεί το βασικό πυλώνα του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ζίτσας, τη μελέτη του οποίου ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Καστοριανούς αδελφούς Εμμανουήλ, συντρόφους του Ρήγα Φεραίου

Φόρο τιμής  στο Ρήγα Φεραίο –Βελεστινλή και τους συντρόφους του που τον Ιούνιο του 1798 βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι αποτίσανε με εκδηλώσεις μνήμης για τους Καστοριανούς αδελφούς Εμμανουήλ, το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26/6/2016)  στην Καστοριά, το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής Συνεργασίας «Ρήγας Βελεστινλής», ο Δήμος Καστοριάς και οι Δήμοι καταγωγής των συναγωνιστών του Ρήγα.  

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Με επιτυχία ο ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ζίτσας

Με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/06/2016) ο ποδηλατικός γύρος που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου.

Αναρτήθηκε στις 14 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ζίτσας

Με κεντρικό σύνθημα, «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα!!!» ο δήμος Ζίτσας προτρέπει και φέτος όλους όσοι θέλουν, να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει το Σάββατο (18/06/2016).

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Ζίτσας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Η αρτιότερη οργάνωση και η συνεργασία όλων στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών ενόψει της θερινής περιόδου ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

12,98° Υγρασία: 62% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα